sunnuntai 7. huhtikuuta 2013 | 10.16

Nelly-neiti karkuteillä

Nyt on jo huhtikuuta menny viikko. yleensä tähän aikaa on voinnu jo hyvästellä toppatakit ja muut talvivaatteet, mutta ei. tänään pitäs päivällä sataa LUNTA! ihan tosi, eiks se kesä vois tulla jo? kohta me vietetään kesälomaa joulukuussa ku rupee nää vuodenajat menee ihan sekasin. koska foreca ei oo suraaville kymmenelle päivälle lupaillu mitään loistosäätä, ni käytiin puputtimien kanssa eilen nauttimassa auringosta ulkona, vielä kun siihen on mahollisuus.

mun piti yksin käyttää kummatkin, mutta ku olin jonkin aikaa ollu stanleyn kanssa pihalla, tuli sami sinne nellyn kanssa. vaihettiin samin kanssa pupuja, ku mulla oli kamera ulkona mukana ja halusin nellystäki kuvia, eikä se oikeen onnistunu stanley toisessa kädessä. pikkuduracel ei oikeen jaksa olla pihalla paikoillaa, toisin ku nelly, joka kököttää puskassa maastoutuneena ja leikkii ninjaa. 

puput kävi sitte välillä nuuhkimassa toisiaan ja pujottelivat toistensa hihnojen alta. stanley ku meni nellyn hihnan alta, nostin kättäni niin et sami ois menny sielt alta. se siinä sitte yritti tehä kaiken mahollisimman hankalaks mulle, etten sais hihnaa sen pään yli. siinä se kyllä onnistuki. en pitäny tarpeeks lujaa hihnasta kiinni ja yhtäkkiä oliki nelly vapaana. se pelästy perässä kolisevaa flexiä ja lähti pinkomaan etupihalle, onneks sinne eikä autotielle! siinä kohtaa ku tajuun et mitä tapahtuu, olin ihan varma etten nää sitä pikkutyttöö enää koskaa. 

sami anto mulle stanleyn ja lähti juokseen nellyn perää. onneks se juoksi siinä pihalla vaan tuttua reittiä, isoo lumikasaa ympäri. sami esti toisen reitin autotielle ja mä toisen. siinä sitte hetken aikaa ku nelly oli joussu jonki aikaa täysiä ihme ku se ei kuollu sydänkohtaukseen siinä panikoidessa se rupes selkeesti väsymään. tässä kohtaa perun kaikki pahat puheet siitä, että on tota lunta vielä jäljellä, nimittäin lopula nellyn flexi jäi jumiin lumikasaan! lähin äkkiä juokseen sinne ja ku sain hihnasta kiinni oli tosi helpottunu olo. nellykää ei jaksanu siinä vaiheessa enää lähtee kiskoo sitä hihnaa irti lumesta vaa makas siellä pannukakkuna paikoillaan. sami otti märän pupun syliinsä ja lähettii kaikki neljä sisälle. 

sisällä sitten ku nellystä oli pyyhkeellä pahimmat mudat putsattu pois ja päästetty lattialle vapaaks, raukkaparka meni heti häkkiin kulmaan kököttämään. koitin antaa porkkanaaki mut ei maistunu. annoin sen sitte olla rauhassa siellä häkissä, kävin välillä tarkastamassa että se hengittää vielä. kyllä se sitte lopulta myöhemmin uskals tulla pois häkistä ja söiki ihan normaalisti ja on antanu silittää syödessä. toivottavasti tän tapahtuman takia ei tuu hirveesti pakkia ton kesyyntymisen suhteen, koska ollaan taas vähän edetty. ja toivon myös ettei tämmöstä irtipääsemistä tuu enää koskaa toiste tapahtumaan. joskus ihmettelin et miten stanley oli voinnu päästä riinalta pakoon pihalla flexin kanssa, mutta näköjään se on mahollista. 

sitte vielä kuvia mitä napsin noista ulkona. aurinko paisto niin paljo että noista ei oikeen tullu mitään hyivä, eikä nellyä muutenkaa meinaa tuolta mudan ja ruskeitten risujen ja lehtien keskeltä erottaa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä