perjantai 26. huhtikuuta 2013 | 19.32

19/04/13

viime aikoina ei oo mitään ihmeellisempiä tapahtunu, oon vaan jumittanu kotona ja lukenu lasertekniikan kokeeseen, puuhaillu pupujen kanssa ja syöny. viime perjantai oli kyllä hieman poikkeuksellinen. päivällä käytiin koulussa syömässä vähän kinkkuananaspitsaa ja sitte 12 jälkeen lähin ajeleen turenkia kohti, koukkasin porukoitten kautta hakee hennan kämpän avaimen. eli tiedossa oli siis kissojen lenkitystä!


yritin ottaa puhelimella kuvia mustasta ja frankista, mutta kuten huomaa, ei oikein onnistunu..

mustan kanssa käytiin vähän mummulassa kyläilemässä.ku päästiin roskisten kohalle, musta lähti oikeen juokseen mummulan ovelle. sisälle päästessä suunnattiin ensimmäisenä häntä pörhössä mummulan  molli-kissan ruokakupille. sitte ku kippo vietiin pois, tutustuttiin vähän molliin ja nuoltiinki sitä. loppuajasta molli seuraa mustan perässä kaikkialle, ja jos se meni vähänki liian lähelle mustaa, ni neiti alko sähiseen. hauskin oli ku musta menee olkkarin kulmaan, sohvan sivulle. molli hyppäs sohvalle tarkkaileen, mitä musta siellä kulmassa tekee. mutta mihin musta oli kadonnu? molli katteli ihan ihmeissään, ku toista kissaa ei näkyny missään! todellisuudessa musta oli jo kipittäny keittiöön ja hypänny pöydälle kattoon, että oisko hälleki jotain syötävää, ku mummu laitto mulle kahvia ja keksiä.

sitte ku olin siinä saanu kahvit juotua ni lähettiin mustan kanssa jatkaan matkaa kotiinpäin. siinä sitte jotain pikkutyttöjä kyseli et saako kissaa paijata, mut mustalla oli niin kiire kotiin, ettei se kerenny jäämään rapsuteltavaks. seuraavaks oli frankin vuoro lähtee ulkoileen.vähän siinä mettässä pyörittiin ja leikitin sitä risulla, mut ei se oikeen viihtyny. vettäki oli alkanu jo vähän tiputteleen. frankki sisälle ja stefan vuoro. sen kanssa saiki sitte muutaman juoksuaskeleenki ottaa. jotain pikkupoikia tuli siihen leikkiaseittensa kanssa kyseleen, et mitä mä vakoilen niitä. stefa päätti käyttää tilaisuuden hyväks ja meni puskeen päällään toisen pojan jalkaan ja saiki tältä rapsutuksia. niin ja se kehu stefaa nätiks kissaks.

sitte ku oli kolmisen tuntia menny kisujen kanssa ni lähin ajaan takas mallinkaisille. siellä mun piti vaan nopeesti sahaa parit puupalat pupuille estepuomeiks, ku sami ei tykkää ku vien kaukosäätimet. siinä sitte ku kattelin et mitä ylimääräsiä puutavaroita iskällä on, ni sieltä löytyki kaikki tarvittavat kahteen kokonaiseen esteeseen. päätin ne siinä sitte samalla kans väsätä, joten yllättäen mun nopee käynti porukoilla ei jäänny ihan hirveen nopeeks, olin joskus kaheksan aikaan kotona.

nyt ollaan stanleyn kanssa melkein päivittäin vähän koitettu hyppiä. hypätään jo 30cm korkeutta ja pituutta, vähän on vielä hyppääminen epävarmaa, mut kolme 20cm estettä peräkkäin menee jo hienosti. noi vanhat verhotangot ei oo kyllä mikkään parhaat estepuomit, täytys jostain ettii jotkut vähän köykäsemmät vaihtoehdot. 



huomenna petexpo!! toivottavasti sielt löytyis jotain kivaa pupuille. ja tiistaina juhlitaan vappua ja viikonpäästä tähän aikaan oonki hollannissa! aaaaaaa jännittäää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä