lauantai 4. toukokuuta 2013 | 10.53

päivä 3. leeuwardenin vallotus

aamulla aikasin ylös, suihkuun ja aamupalalle. jälkkäriks oli jotain hollantilaisia vohvelikeksejä, joissa oli karamellikastiketta välissä, aivan ihania! ja sitte oli vielä jotain kakkua, mikä oli kans jotain hollantilaisten herkkua. täydellä mahalla oliki sitte hyvä lähtee katteleen leeuwardenin nähtävyyksiä. ensin lähettiin kattoon hennan koulua ja siitä suunnattiin graffittikadulle. matkalla nähtiin vanha vankila, purjeveneitä, suoria ja kaltevia torneja. kierreltiin ihanissa pikkuliikkeissä (joissa oli myynnissä mm. pupuastioita ja pupu-soittimenkuulokkeitten solmuunmenemisen estäjä) ja maisteltiin erilaisia juustoja juustokaupassa.














ennen ku alotettiin vaatekauppojen kiertely, käytiin siidereillä. en oo varmaan koskaan ollu 12 aamupäivästä humalassa, jos ei lasketa sitä, että ei oo vielä selvinny edellisestä illasta. oli paljo mukavampi shoppailla leeuwardenissa, koska siellä niitä ihmisiä ei ollu niin paljoo ku amsterdamissa. ja tällä kertaa hennakaa ei unohdellu ostoksiaan mihinkään. se korssin rahapussikaan ei enään harmittanu niin paljoo, ku löysin ittelleni ihanan mekon ja hihattoman paidan. oisin vielä halunu ostaa heppa shower gelin mutta se oli 200ml ja sain käsimatkatavaroissa kuljettaa vaan 100ml purkkeja.




 sitte ku oltiin saatu shoppailut shoppailtua, rupes tuleen nälkä. päätettiin mennä yhteen italialaiseen ravintolaan syömään, mut se aukes vasta viideltä.mentiin sitte puoleks tunniks läheiselle terassille istuskeleen. juotiin siinä yhet kaljat ja naurettiin kumman kaa-jutuille ja hennan kadonneelle paidalle. aika meni tosi nopeesti siinä naureskellen ja pian päästiin syömään pitsaa. ku mentiin sinne, sielä ei ollu ku yks pöytä ihmisiä meijän lisäks, mut myöhemmin illalla ku käveltiin sen ohi, paikka oli ihan täys.

syömisten jälkeen lähettiin käymään ruokakaupassa. kerettiin just ja just sinne ennen ku se meni kiinni. ostettiin illaks erilaisia juomia,(hedelmäolutta, breezeriä ja malibu päärynää) seuraavan päivän junamatkalle sipsiä ja suklaata evääks ja tietty kotiinvietäväks vohvelikeksejä. kumpa niitä sais suomesta! paluumatkalla otin kuvia cofe shopista, pormestarin talosta ja pitihän ne narkit ja bordellit kuvata kanssa siitä hennan kämpän kulmalta/vastapäätä. pääsin mä itekki jopa pariin kuvaan (:







 illalla juotiin kämpillä, vietettiin aikaa muitten opiskelijoitten kanssa ja käytiin cocktail baarissa. baarissa mentiin istuun pöytään ja tarjoilja toi meille listatat. siinä oli paljo eri vaihtoehtoja, mistä sai valita itselleen mieluisen drinkin. ite en oikeen noista tienny mitään, joten valkkasin oman juomani laittamalla silmät kiinni ja sormi randomilla johonki kohtaa. jos onnistuin valkkaan koulupaikanki noin ni ei drinkistäkää voi paha tulla. sormi osotti royal flush-juomaa, oli ihan hyvää. muut lähti coktail baarista jatkoille, mutta me kolme suunnattiin nukkumaan, yllättäen piti taas herätä aamulla aikasin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä