torstai 2. toukokuuta 2013 | 10.57

päivä 1. kohti amsterdamia!

tätä matkaa oli ootettu jo varmaan vuosi ja vihdoin se tapahtu! koulupäivä meni kelloa kytätessä, ku ootin vaan et pääsee lähteen kohti helsinki-vantaata. lopulta ne viisarit oli madellu niin että ne näytti yhtä ja pääs lähtee himaan. kävin heittää koulukamat kotiin ja sitte prismaan ostaan minigrip-pusseja nesteitä varten, sekä hennalle piti hankkia uus vyö. kahelta lähin käveleen matkakeskukselle, jossa salla jo venaili. ulkona tuuli ihan älyttömästi, joten se siitä hiustenlaitosta sitten.

bussi lähti 14.30 ja siitä 40min päästä oltiinki jo kentällä. matkaselvitys tehtiin ite semmotteella koneella ja onneks siinä sai lisättyä itselleen matkaseuraa, joten saatiin koneesta viereiset paikat. meillä oli varattu hyvin aikaa ennen koneen lähtöö, joten kerettiin hyvin turvatarkastuksen jälkeen kierteleen lentokentän liikkeissä. ekana kävin ostaan hennalle dkny:n deodorantin, ettei se sitten vaan udohdu ja samalla ostin ittelleni kulmakynän. sitte ku oltiin kaupat saatu kierrettyä, mentiin hermosiidereille ja syötiin siinä leivät samalla.

lopulta päästiin koneeseen ja lento lähti 18.15. siinä vaiheessa ku kone käynnisty, rupes jännitys kasvaan ja tuli mieleen jutut, mitä opettaja kerto lentokoneista mm. siitä kuinka niitä ei oo tehty kestämään ja kuinka sen liitokset murtuu vähän kokoajan. äkkiä oltiinki sitte ilmassa ja jännitys lakkas. muutaman kerran tuntu mahanpohassa nousun aikana, mutta muuten se suju hyvin.sitte ku oltiin saatu tarpeeks korkeutta meille tarjottiin sämpylät, juotavaa ja keksiä. 2,5h meni yllättävän nopeesti siinä cosmoo lukiessa ja muutenki oli tosi tasanen lento, ei tullu mitään turbulenssejä.

matkan aikana hennalta oli tullu viestiä että se oottelee meitä odotus halli ykkösessä. ku päästiin ulos koneesta, lähettiin seuraileen kylttejä kohti kyseistä hallia. sielä se henna näky sitte vilkuttavan innoissaan lasin toisella puolella. jotenki oli sellanen olo ettei ees ollu kerenny tulee ikävä hennaa eikä oikee ees huomannu sitä, et se oli ollu pois useemman kuukauden, mut sitte ku sen näki ja se tuli itkien halaamaan, ni ei siinä voinnu itekkä olla kyynelehtimättä.

matka jatku kentältä junalla amsterdamin keskustaan, joka oli täynnä ihmisiä, vaikka kello läheni jo ilta yheksää. muutaman "oho, väärä suunta""meijän pitiki kääntyy tosta toiseen suuntaan"-jälkeen päästiin hotellille, jätettiin kamat sinne ja lähettiin hard rock cafeeseen syömään. seuraavana aamuna oli aikanen herätys, joten ruokailun jälkeen mentiin takas hotellille nukkumaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä