torstai 6. maaliskuuta 2014 | 19.26

hiihtoloma

en kyllä tiiä voiko tota lomaa oikeen kutsua hiihtolomaks ku eihän täälä etelässä juurikaan lunta enää oo. ehkä toi viikonmittainen itseopiskelujakso vois olla hieman paremmin kuvaava ilmaisu. tosin enhän mä mitään koulujuttuja saannu aikaseks tehtyä, vaikka ois pitäny.

alkuviikosta käytiin porukoilla saunomassa, puputkin oli matkassa mukana. saunan lämmetessä, kaksikko pääsi nauttimaan pihalla juoksentelusta. valitettavasti aurinko oli kerenny laskeen jo puitten taakse ja piha oli niin hämärä, että onnistuneita kuvia kaneista ei tullu.





/ käytin hyväkseni tilanteen ku pikkusisko lähti viikoks lappiin ni otin sen wii:n meille lainaan / musta tuli pullantuoksuinen kotiäiti, ensin tein laskiaispullia ja seuraavana aamuna porkkanasämpylöitä / käytiin heurekassa matkaamassa marssiin ja tutustuttiin mielenterveysongelmiin / parempaa lopetusta lomalle ei ois voinnu olla, kaikki 8 tyttöö koolla!<3 viime kerrasta oli aivan liian kauan aikaa /

lisäks kävin lomalla useempaan kertaan shoppailemassa (kuinka vaikeeta voikaan olla löytää sopivat baarivaatteet?)
värjäsin pikkusiskon hiukset, pääsin työhaastatteluun, söin ite tehtyjä hamppareita, rapsuttelin pupuja ja tietty otin rennosti. on nää lomat aina niin mukavia! no, mutta eihän tässä oo seuraavaan lomaan enää kun vaivaset 6kk aikaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä