maanantai 6. tammikuuta 2014 | 10.01

viikko 1

nyt kun on ollu lomalla, aamusin on ollu enemmän aikaa panostaa tohon ruokapuoleen. yleensä syön puuroo tai jugurttia ja muroja, mut tällä viikolla oon syönny mm. munakasta ja banaanirahkapannareita maapähkinävoilla ja banaanitaatelimössöllä. lauantai aamuna mun piti syödä uuniavokadoo, mut se oli niin hyvää et söin kummatkin puoliskot jo edellisenä iltana salkkarit-leffaa kattoessa.


syömisestä puheenollen, yleensä uudenvuodenlupaukset liittyy jotenkin ruokailuihin ja painonpudotukseen. itse en näiden lupauksien tekoa harrasta, mutta meijän joulukuusi halus päästä timmimpään kuntoon. se kokeili diettiä nimeltä Oryctolagus cuniculus ja jo muutamassa päivässä ero oli huima!


muutin pupujen häkin sisustusta tällä viikolla hieman käytännöllisemmäks vaihtamalla vessakippojen paikkaa päikseen. neela ois halunnu kulmakipon toiseen paikkaan, mutta olin julmasti laittanu sen rautalangalla kiinni, joten yritykseks jäi. ympäri sen kuitenkin sai kivasti käännettyä ja näin neela sai tehtyä itselleen majan, jonka alla se viihty pitkät ajat.




lauantaina käydessä porukoilla ompelin pupuille pehmusteita häkkiin, kävin 3km alkulämmittelylenkillä jonka jälkeen menin salille, paluumatkan kuljin mettän kautta. riina oli hankkinu wii:n ittelleen ja kokeilin sitä siinä vähän. sitte ku olin lähössä kotiin, kävin vielä moikkaamassa viljamia. rupesin katteleen sitä tarkemmin ja huomasin et se on viime kerrasta laihtunu ihan hirveesti ja sen sieraimet oli tosi suurina, sillä oli selkeesti ongelmia hengittämisen kanssa. annoin sille vähän pellettiä, se söi ne, mutta syöminen vaan lisäs hengittämisvaikeuksia. toivotaan nyt kuitenkin et sen vointi lähtis paraneen, inhottava alotus uudelle vuodelle.




edellä mainittejun asioitten lisäks oon tällä viikolla pelannu xboxilla kameoo (yleensä meillä kotona en noihin pelikonsoleihin koske)  ja pelannu hobitti-lautapeliä (ollaan pelattu sitä kaks kertaa ja kummatki kerrat voitin!). pelattiin myös jotain sota-aiheista lautapeliä, missä liittoutuneet yritti vallata saksan. usa ja britit voitti tän erän saksaa vastaan, mut oisin varmasti voittanu, ellei samilla ois ollu neelaa apuna.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä