lauantai 25. tammikuuta 2014 | 19.04

23012014

"kanit tiputti niitten juomapullon, viittikkö tulla laittaa sen paikoilleen ku mun pitää nyt lähtee töihin"

oi neela, miksi sun piti pudottaa se pullo? oisin saanu nukkua vielä kaksi tuntia! eihän siinä muu auttanu ku nousta ylös, rupee leikkimään insinööriä ja kehittämään kaneille uutta pullopidikettä. meillä pullo on kiinnitetty häkkiin tarranauhan avulla, joka on ollu erittäin kätevä tässä tehtävässä. ainoa huono puoli siinä on se, että kaneilla on välillä tapana purra nauha katki, jonka vuoksi se on huomattavasti lyhentynyt alkuperäisestä mitastaan. nyt pullo ei enää pysy pelkän nauhan avulla, joten piti keksiä toinen ratkaisu.

aluksi tein rautalangasta lenkit, jotka kiinnitin häkin kaltereihin ja lenkkeihin laitoin tarranauhan. käytössä kuitenkin huomasin, että tarranauha ei liiku lenkissä ihan yhtä hyvin kun häkin kalteria vasten. tämän vuoksi poistin toisen metallilenkin kokonaan ja näin pullo pysyy taas hyvin paikallaan ja on nopea ja helppo irroittaa/laittaa paikoilleen!



pulloteline ei ollut ainoa asia, johon piti päivän aikana tehdä muutoksia kanien takia. poistuin hetkeksi olohuoneesta ja samantien stanley oli mennyt pöytätietokoneen taakse maistelemaan johtoja. normaalisti puput ei pääse käsiksi johtoihin, mutta nyt konetta ei ollu työnnetty aivan seinään kiinni, joten sen ja muovipleksien väliin oli jäänyt pieni pupun mentävä kolonen.onneksi stanley ei ehtinyt hajoittaa kuin hiiren usb-johdon. noita johtoja meiltä löytyy kyllä ylimääräsiä, mutta ongelmana oli se, että pienemmän pään muoviosa oli hieman erikoisemman muotoinen, eikä tavallinen miniusb mahtunut hiireen kiinni. ei muuta kuin puukko käteen ja ylimääräiset muovit pois niin jo toimii taas!




2 kommenttia:

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä