tiistai 19. marraskuuta 2013 | 17.26

puolikas marraskuu

hirvee kuin nopeesti aika on taas menny, pari viikkoo vielä ja sitte onki jo joulukuu! sitte alkaa taas se jokavuotinen stressaaminen noitten lahjojen suhteen. ja suklaakalenteriki puuttuu! se pitää kyllä ostaa heti seuraavalla kerralla ku menee kauppaa, toivottavasti kaikki hyvät (fatserin) kalenterit ei oo vielä menny.
mutta sitten viimeviikkojen tapahtumia. viikon 45 olinki melkein kokonaan ilman konetta, koska joku pupu oli taas menny syömään mun koneen jodon poikki. mut onneks isi on taitava sähkömies ni voi sillä aina korjauttaa noi johdot. koska dataaminen jäi vähän vähemmällä viikon aikana, piti keksii muuta tekemistä. kävinki pariin kertaan vahinkotavarakeskuksessa ja kirpparilla, leikkiny pupujen kanssa, käynny tutustuu konecranesin lämpökäsittelyyn, askarrellu isänpäiväkortteja iskälle ja vaarilla ja yhtenä päivänä tein iskälle isänpäivälahjaks suklaata, johon tuli kahen suklaalevyn lisäks hopeetoffeeta, pistaasipähkinöitä ja vaahtokarkkia.
isänpäivänä mentiin koko perheen voimin porukoille syömään riisiä, kanaa ja suklaakakkua. sillä välin ku iskä korjaili johtoo, meillä oli taas tutustumisharjotukset pupujen kanssa autotallissa. sielä ku ei tullu mitään tappeluita ni päätettiin viedä kaikki kolme samaan aikaa pihalle. sielä tosin oli niin paljo kaikkee jännää tutkittavaa ettei muut kanit ketään kiinnostanu. riina ku lähti treeneihin ni me muut lähettiin sitte käymään mummulassa. puput tosin joutu jäämään porukoille siks aikaa, ku ne tuskin ois hirveesti tykänny mummulan molli-kissasta. siitäki kissasta on tullu suorastaan l ä s k i ! kaikki se entinen villikissan hoikkuus on täysin kadonnu. nyt ei kyllä uskois et se kissa on joskus ollu kadoksissa pidemmän aikaa ja palannu kotiin kylkiluut tuntuen. mutta hyvin se silti jakso sinkoilla lelun perässä ku henna sitä leikitti. ja lopuks se meniki sitte äitin syliin nukkumaan ja kuola vaan valu suusta.
viikon 46 voiki tiivistää hyvin muutamaan sanaan: opiskelua ja juomista. kävin mä lisäks lauantaina kuvaamassa jokimaan erämiesten 60v juhlat. keskiviikkona oli riksun abro, ei kerätty mitään leimoja, et piti lähtee vaan "parille". jotenki silti oli seuraavana aamuna heikko olo. perjantaina olin kaisan tupareissa mut sillon join vähän vähemmän koska lauantai aamupäivällä piti opiskella koneenosia ahkerasti ku torstaina se jäi jotenki vähän suunniteltua vähäisemmäks. perjantaina mulla oli matikankoe, meni ihan päin persettä, mut se ei harmittanu niin paljoo, koska saatiin tietää elektroniikan komponenttien kokeitten tulokset ja yllätyin tositositosi positiivisesti. luulin et se koe meni ihan huonosti enkä pääse siitä ees läpi mut sitte ku näin sen paperin, 24p/35p! olin jo lopettamassa koulua ku oon niin huono enkä osaa mitää, mut ehken mä sittenkää ihan vielä luovuta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä