perjantai 1. marraskuuta 2013 | 15.02

hyvä päivä!

oon viimeset 3päivää vaan maannu sohvalla ku väsyttää ja mikään ei kiinnosta ja pitäis opiskella ja vettä sataa ja ulkona on synkkää. eilinen päivä oli erilainen! aamulla ku nousin siinä kaheksan aikaa sängystä ja katoin ulos ikkunasta, auringonsäteet pilkisti kerrostalon takaa ja autojen pinnassa oli pieni jääkerros ja kaikki synkkyys oli poissa. 

lenkkikamat päälle ja aamukävelylle! lähin käveleen kohti uimahallia. reitti kulkee muutaman koulun ohitse. yksissä rappusissa huomasin ala-aste ikäsen pojan, jolla oli ongelmia saada polkupyörää rappusia alas. poika itse käveli rappusia ja yritti taluttaa pyörää luiskaa pitkin. koska luiska oli jäässä, pyörän taluttaminen alas oli hankalampaa ja pojalla oli selkeesti ongelmia saada pyörä liikkumaan alaspäin sopivaa vauhtia. kysyin, että tarviiko hän apua pyörän kanssa, jonka jälkeen kannoin pojan pyörän rappuset alas asti. poika samalla kerto, että oli muutama päivä sitte kaatunu samoissa rappusissa koska pyörä luisu luiskaa pitkin, tälläkertaa sateen takia. näin poika pääsi turvallisesti kaatumatta kouluun ja päivän hyvä työ tehty!

oli niin hyvä fiilis, hyvää musaa tulee kuulokkeista ja niin kaunis syysaamu. auringon valoo vasten näki kuinka puitten rungoista nousi höyryä. kotiin päästyä aamupalaks vähän jugurttia, sekaan mysliä, superfood-marjoja ja kuivattuja karpaloita ja juotavaks kuppi kuumaa teetä, käperryin sohvalle samin kainaloon ja katottiin lähiöunelmia. mä niin tykkään ku koulu alkaa vasta 13.30 ja saa nauttia aamuista kaikessa rauhassa!

koulu oli paskaa niinku yleensäkki. mut sitte ku pääs kotiin, sain olla illan ihan yksin! tiskasin loput tiskeistä, mitä en ollu ennen koulua ehtiny, lämmitin perunoita ja siskonmakkarakastiketta, lisukkeeks kurkkua, tomaattia ja raejuustoo ja sitte telkkarista nikita pyörimään. jälkkäriks rumbergin mokkasuukko, nam!

sitte vähän arrowta, treenaamista, blogien lueskelua ja lopuks ehkä ihanin hetki koko päivänä, istuin sohvalla ja kanit tulee nukkuun siihen mun viereen<3 pieni asia, mutta yleensä ne on just ne pienimmät jutut mikkä tekee eniten onnelliseks! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä