maanantai 4. marraskuuta 2013 | 17.49

lomailua 18.-27.10

syysloma alko mukavasti ensilumen merkeissä, tuli ihan joulufiilis!


neelaki pääs näkeen ekaa kertaa lunta, ei tosin oikeen pitäny siitä, liian kylmää hienon neidin pikkutassuille. ilta meni rentoutuessa yhessä sohvalla leffaa kattellessa, macaronsseja ja lämpimiä leipiä maistellessa kynttilän valossa.

viikonloppu meni hyvinkäällä shoppaillessa, urheillessa ja tietty pupuja rapsutellessa!

maanantai aamu alko sillä, et kävelin kaheksaks matkakeskukselle ja hain porukoilta auton, ku ne ite jatko matkaa bussilla kohti katajanokkaa ja siitä edelleen tallinnaan. puolenpäivän aikaa lähettiin käymään samin kanssa hakoisten linnavuorella. kiipeillessä tuli tietysti nälkä ja suunta jatku hämeenlinnaan fresnoon. ite söin ihan älyhyvän hampparin, mikä sisäls (järkyttävän kalorimärän lisäks) kokolihapihvin, cheddarjuustoo, pekonia, paistettua kananmunaa, paholaisen majoneesia ja salaattia, lisukkeena ranskalaisia ja dippiä. sinne täytyy päästä uudestaan syömään! sami söi jotain valkosipulipihvijuttuu ja valkosipulidippiä, jossa ei sen mielestä maistunu valkosipuli (ite maistoin sitä sitte ja kyllä, siinä oli kyllä sitä valkosipulia ja paljon)
syömisen jälkeen mentii käveleen kaupungille, ostin tarvikkeita pupun valjaita varten ja tiiriön prismassa käytiin vielä ostaa pupuille ja vähän mullekki kuivattua papaijaa, karpaloo ja anansta. ostin sitte vielä lisäks ittelleni rocky road suklaata ja sami osti jotain 80% suklaata. illalla pitiki sitte käydä lenkillä kuluttamassa noita ylimääräsiä kaloreita.





22.10. klo 08.30 ylös sängystä ja nauttimaan aamupalasta (juguttia,mysliä, kuivattua ananasta, karpaloo, goiji- inka- ja mulperimarjoja) mainospostin ja kahvin kera. ysiltä lähin ajeleen hennalle ja siitä sitten tallille. siinä rapsutelin heppoja ku henna siivos tarhaa. henna ratsasti eka ite ja pääsin sitte kans kokeileen bettyä, mut se ei oikeen sujunu. tallilta takas hennalle ja kisuille vähän hiiriä herkkupalaks. frank on kyllä ihana, ku se on oikeen karvat pörhössä ja murisee saaliilleen. kahen aikaa lähin jatkaa matkaa porukoille, riina oli siellä yksin kipeenä kotona. siinä ku kaivelin porukoitten kaappeja ja etin silikonista muffinssivuokaa, ni riinan rupes tekee mieli muffinsseja. päätettiin tehä sitte tämmössiä mitä kaapista löytyy -muffinsseja ja lopputuloksena syntyi herkullisia suklaa-marianne-domino -muffinsseja, lisukkeena jätskiä! pinta kyllä vähän tummeni liikaa ku toi kiertoilmauuni oliki pikkasen tehokkaampi ku meijän romu ja vähän vähempi paistoaika ois riittäny. ja sitten salille!



 koska mulla toimii toi sisäinen kello sen verran hyvin, että paljo seittemää pidempää en yhtämittasesti saannu nukuttua. keskiviikkona nousin sitte kaheksalta ylös ja rupesin tekee hitsaustekniikan ryhmätyötä suojakaasujärjestelmistä. sitte ku sami sai ittensä ylös sängystä, ruvettiin valmistautuun ikeaan lähtöön. kierrettiin ensin yläkerta, sitte käytiin syömässä vähän lihapullia ja sitte alakertaan katteleen. mukaan tampereelta lähti mm. päiväpeitto, verhot, tietokonetuolin alle suojamuovi, juustokupu ja tabletit ruokapöytään. porukakki saapu takasin reissustaan ja samalla ku vein niille venton, sain tuliaisiks versacen bright crystal dödön. illalla katteltiin taas leffoja, nyt oli vuorossa alien 1&2


torstai-iltana buldogissa samin ja topin kanssa tietovisassa, ei menny hirveen hyvin.

inkku ja karkki tuli meille perjantai-iltana. olin aikasemmin päivällä tehny kana-feta-paprikapiirakkaa, cocktail-tikkuja, missä oli broileripyöryköitä, juustoo, viinirypäleitä ja kirsikkatomaattia. vähän ennen ku tytöt saapu paikalle, laitoin pätkis-mariannemuffinssit uuniin. lisäks oli vielä tarjottavana sipsii ja karkkii, ruokajuomaks valkkarii. siinä sitte syötii, katottiin telkkaa ja juteltiin kaikkee ja loppuillasta lähettiin vielä parnell'siin parille. oli oikein kiva ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä