maanantai 8. heinäkuuta 2013 | 19.49

viikko 27

yleensä oon ollu kesäkuun ensimmäisten viikkojen aikana flunssassa, mutta tänävuonna se siirty heinäkuun alkuun. joten viikko meni nenää niistäessä ja kamalasta olosta kärsien. kerkesin mä vähän muutaki tekeen viikon aikana.

henna tuli sunnuntaina 30.6. takasin suomeen ja maanantaina heti ku pääsin töistä kotiin ni se tuli käymään kattoo neelaa. samalla sain tuliaisiks maailman hienoimman kalenterin! yllättäen pupuaiheinen..



lisäks se toi meille vohvelikeksejä, joita itekki sillon toin suomeen, ja sitte sain vielä heppasaippuan jonka oisin ostanu ittelleni hollannista, mutta oli liian iso pakkaus käsimatkatavaroissa kuljetettavaks. yks tyttö oli lähteny takas suomeen vähän ennen hennaa. se ei ollu halunnu viedä kaikkia vaatteita takas suomeen, vaan jättäny osan hollantiin. siitä sai vapaasti ottaa ittelleen vaatteita, ni henna toi mulle yhen topin sieltä.

olo vaan paheni loppuviikosta ja töissäolo oli ihan tuskaa. kuumetta ei ollu ollenkaa, joten en viittiny kotiin jäädä. viikonloppu meniki taas liian nopeesti, niinku yleensäkki. lauantai aamusta oltiin samin kanssa auttamassa sen veljee muutossa, illalla olin atella juhlissa. mun piti juoda, mutta kipeen olon takia päätin jättää väliin.

sunnuntaina aamulla vietiin lapset mummulaan hoitoon (eli puput porukoille) ja jatkettiin matkaa mökille. soudeltiin, grillattiin, otettiin aurinko ja luotteiin kirjaa, käytiin uimassa ja saunomassa.





sitte ku oltiin saatu mökkeilystä tarpeeks, lähettiin ajaa porukoille. siellä testailin riinan uutta objektiivia, kuvauskohteena puput.






 stanley joutu tyytymään ulkoiluun aitauksessa, mutta neela pääs vähän juoksenteleen aitojen ulkopuolellaki. neitokainen anto tosi hyvin ottaa kiinni ja selkeesti nautti siitä, ku ei ollu flexiä hidastamassa menoa. vielä ku stanleyki oppis antaan kiinni ni kaikki ois kivasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä