keskiviikko 24. heinäkuuta 2013 | 12.15

viikko 29

alkaispa se koulu kohta, tää töissä käyminen on ihan liian rankkaa! nyt oli iltavuoroviikko, eli ma-to tein 10h päivää,perjantaina saldovapaa, launataina taas 5.20 takas nostinten pariin ja seuraava vapaapäivä tasan viikonpäästä. kokoajan oli jotain tekemistä ja hirvee stressi päällä eikä ollu aikaa missän vaiheessa ihan vaan olla ja rentoutua.

perjantainaki vaikka oli vapaapäivä, en hirveesti kerenny vaan olemaan. aamulla ku heräsin, lähin ajeleen porukoille. piti käydä viljami ruokkimassa ku riina oli riparilla ja porukat ulkomailla. käytiin pupusen kanssa vähän ulkoilemassa, keräilin marjoja ja puuhailin kaikkee muuta. sitte ku henna pääs töistä, lähin käymään sielä ja sitte ku se lähti tallille ni mä menin käymään mummulassa. siitä sitte kotiin tekeen samille ruokaa, siivoomaan kämppä ja kanit ja siinä se päivä sitte meniki.







lauantaina järjestettiin ekaa kertaa kanien estehypyn sm-kisat. ja koska kisat oli parolassa, menin suoraa töistä katteleen sinne pupuja samin kanssa. isot luokat oli jo menny, mut oli keskivaikeetaki ihan kiva kattella. sunnuntaina oli mutka, mut sillo en enää jaksanu mennä sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä