sunnuntai 30. kesäkuuta 2013 | 18.34

täydellinen vapaapäivä

tää viikko on ollu iltavuoroo, eli tehtiin 10h päivää ja saatiin perjantai vapaaks. päätin lähtee vapaapäivän kunniaks mökille rentoutuu ku säätki sattu pysyyn vielä hyvänä.
sain itteni hyvissä ajoin sängystä ylös, olin vähän koneella ja pakkailin kamoja kasaan. puol kymmenen aikaan pääsin lähtee ajaan kohti kylkiäistä, tietty kaupan kautta.

ekana ku pääsin mökille, vaihoin lenkkikamat päälle ja lähin kiertään lätäkköö. matkaan meni noin tunti, josta 20min hölkkäsin, 10min kävelin ( pelkkää ylämäkee) ja sitte taas 20min hölkkäämistä. ilma oli just täydellinen! vähän pilvistä, jonka takia lämpötilakaa ei ollu päässy nouseen hirveen korkeeks. lisäks tosta lenkistä teki vielä ihanamman se, että tunnin aikana tuli tasan yks rekka vastaan!(riksussa tää ei ois mitenkään mahollista)
tykkään lenkkeillä kaikessa rauhassa, ilman et kukaan näkee, mieluiten jossain metsässä tai jollain hiekkatiellä mikä menee metsän keskellä.

 ku olin selviytyny takas mökille, vedin bikinit päälle ja lampeen viileentymään. siellä tosiaan viilenty, on pikkasen veden lämpötila laskenu viimekerrasta ku kävin uimassa.




 urheilun jälkeen koitti päivän kohokohta, nimittäin eväät! mukaan kaupasta tarttu kokista, mansikoita, daim-fanipaloja ja dumlemuffinssi. pilvetki rupes siinä samalla häipymään ja aurinko alko lämmittää ihanasti.
 ruokailun jälkee oli hyvä rentoutua auringonoton, musiikin ja hyvän kirjan merkeissä


 sitte kello oliki jo sen verran, et piti lähtee ajeleen takas kotiin, ku samin työpäivä läheni loppua. mutta kiva päivä ei loppunu siihen, nimittäin lähettiin vielä illalla riksurockiin kattoon cheekiä, haloo helsinkiä ja apulantaa! toni virtanen oli vaan sen verran humalassa jo ku tulivat suoraa hesasta toisilta festareilta, et laulun sanat unohtu ja välispiikit oli myös melko mielenkiintosia. mut haloo helsinki oli ehkä parhain, oltiin sitä aika eessä kattomassa. vielä muutamat puhelimella räpsästyt kuvat festareilta






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä