lauantai 15. kesäkuuta 2013 | 11.57

"en pinne on ruotsia ja tarkoittaa tikkua"

eilen oli pientä pinnettä töissä. aamulla ei ollu vielä kukaan trukkikuski tullu töihin, joten ei saatu runkoo, et oltas voitu alottaa työnteko. lopulta sitten pyydettiin lähettämöstä yks työntekijä hakeen meille runko, vaikkei se sen hommiin kuulukkaan. seuraava ongelma oli taittopyörän akseli. koko erä oli koneistettu päin helvettiä, joten ei saatu akselia meneen pyörän sisään. onneks sitte löydettiin toinen lava, jossa oli kunnollisia akseleita.

seuraava pinne tuli köysitelan kanssa. reijät ei osunu kohilleen, joten sitä piti sorkkaraudan kanssa vääntää, jotta saatiin pultit kiinni. hetken aikaa pystyttiinki tekeen töitä ilman ongelmia, kunnes piti kytkee siirrot. kaikki johdot loppu. niitä siinä sitte ooteltiin taas hetki.

kone valmis ja kello oli suunnilleen kakstoista. suunnitelmana oli että testataan kone nopeesti ja sitte kotiin viikonlopun viettoon. eihän se ihan niin sitte menny. kuormat jouduttiin testaan kahteen kertaan ku eka kerta ei onnistunu ja sitte ku piti kokeilla siirrot, ni nehän ei pyöriny ollenkaa. sitte haettiinki sähkömiestä, joka selvitti vian. siinäki tosin kulu hetki, ku tietokone lagas pahasti. selvis sitte et parametrit puuttu ja ne ku saatiin sitte ajettua ni rupes siirrotki pyöriin, heti sen jälkeen ku tajuttiin et yks piuha oli väärässä kohtaa. suunnitelma 12.15 kotiin muuttu siihen et päästiin yheltä lähteen. mikään ei kyllä sujunu sen koneen kanssa hyvin, vaikka se oli ihan semmonen perusnostin, minkä kanssa ei ois pitäny olla mitään ongelmia.


stanleylläkin oli pikku pinnettä aamulla...

 nimittäin pikkuherra lukitsi ittensä mökkiin. uus kiva leikki on mökin katon liikuttaminen. stanley oli työntäny katon kokonaan pois niin, että se jäi sillan ja häkin katon väliin puristuksiin. onneks sami ei ollu vielä lähteny töihin, sillä stanley ei ois ite päässy mökistä pihalle. ois ollu ikävää jos pupunen ois joutunu oleen koko päivän ilman vettä ja ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä