torstai 31. tammikuuta 2013 | 17.53

Stanley raukka

Maanantaina ku tulin koulusta kotiin, päästin puput vapaaks ja päätin kattoo vähän telkkarii ennen ku rupeen siivoon. Siinä sitten telkkarii kattellessa huomasin et Stanley ei oikeen tiiä miten päin nukkua. Koitin tarjota sille pyyhettä pehmusteeks kopin katolle. Hetken päästä se siirty eteisen lattialle makoileen ja rupesin miettiin et tommonen jatkuva hyvän nukkuma-asennon löytäminen ei oo normaalia.

Menin silitteleen stanleytä, eikä se oikeen kiinnittäny muhun mitään huomioo. Kävin hakeen äkkiä kaapista porkkanaa ja kurkkua, eikä se suostunu niitäkää syömää. Sen jälkeen olinki jo ihanpaniikissa et mikä sitä vaivaa, soitin kaupungin ell., tää päivä täys ni piti soittaa helmeen. Sieltä sitten sain ajan neljäks (kello oli sillon yks). Stanley rupes onneks siitä itestään piristyyn ja muutaman tunnin päästä söi taas ni peruin ajan. Varmaan ollu suolessa vähän tukosta karvanlähdön takia ja jalottelu sai varmaan sen taas toimimaan. Kävin ostaa apteekista parafiiniöljyä jos joskus uudestaa sattuu käymään näin.

Tiistaina pääsin taas ajoissa koulusta ja aattelin et teen kaikki hommat mitä eilen jäi tekemättä Stanleyn vahtimisen takia. Alotin kanien häkin pesemisestä. Laitoin häkin yläosan lattialle ja lukitsin puput sinne. Sitte ku häkki oli putsattu, huomasin et jonkun pupun pissat ei ollu osunu kippoon vaan oli menny lattialle. Meni muutama sekuntti siitä ku kanit pääs takas häkkiin, ni jo oli Nelly tehny kunnon hyppypissat seinille. Siivosin ne sitte ku olin lattian saannu putsattuu. Päätin sitte samalla pestä koko olkkarin ja keittiön lattiat. Sitte ku saan maton takas lattialle, ni eikös Nelly pissaa siihen. Putsasin mattoo ja käänsin sen kulman, että nään onks menny läpi asti ja etten astuis siihen märkään kohtaan. Sitte ku menin huuhteleen rättiä ja tuun takas, ni eikös siinä maton nurjallaki puolella ole pissat. Oli semmonen fiilis et oisin voinnu laitan nettiin ilmotuksen "Annetaan tyttökani". Keskiviikkona Nelly oliki sitte taas ihana. Anto tosi hyvin koskee, vaikka otinki sitä useempaan kertaan kiinni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä