sunnuntai 13. tammikuuta 2013 | 10.13

Paluu arkeen

Tällä viikolla jatku taas koulut. Oli himan tuskasta herätä aamulla seittemältä ku lomalla pääs joskus puolen päivän jälkeen sängystä ylös. Tän jakson lukkari kyl näyttää vähän rennommalta ku viimejakson, sen sijaa että oisin joka päivä koulussa neljään viiteen, ni nyt pääsen jokapäivä viimestää kahelta! Ja perjantait tietty edelleen vapaa.

Maanantaina oltiin ottaas vastaa uusia opiskelioita. 33 nimee oli listalla ja 26 tuli paikalle. Kolmen tytön nimet oli listalla, mut ketään niistä ei näkyny koulussa. tiistaina päästii opiskeleen vähän modelingia, lasertyöstöö ja sähkötekniikkaa. Keskiviikko oliki sitte taas lyhkänen päivä, ekat kaks tuntii peruttu ja ja vikoilta tunneilta päästiin lähtee aikasemmin. Kävin myös pitkästä aikaa lenkillä, on kyllä kunto menny niin huonoks! Torstainki tunnit meni nopeesti ja sitten viikonloppu. tosin tänään olin kyllä 3h koululla mallintaas rhinolla.

Nelly on ihan sekasin. se on tänään alottanu astuun Stanleyta. Sitte ne juokseeki lattialla päät toistensa perseissä kiinni ja koittavat astuu kumpiki toisiaan samaan aikaa. Sitte rupeeki ärsyttää ja vähän lentelee karvatuppoja. Siihen nyt ei paljoo kyllä vaadita et Stanleyltä lähtee karvaa.. Tullu jo pariin kertaan tällä viikolla imuroitua, koska sitä karvaa on aivan kaikkialla! Sais pian loppuu toi astuminen ja karvanlähtö. Eilen otin Stanleyn mukaan kellariin heinänhaku retkelle, mut raukkaparka ei oikeen tykänny ku tassut luisti, kiipes vaan syliin turvaan.
Ens viikolla ois Viljamin vienti leikkaukseen ja Haminaan esitteleen konetekniikkaa, en tiiä miks, mut jotenkin ootan noita tapahtumia, vaikka se Haminan matka tulee todennäkösesti oleen tylsä, pitkä ja väsyttävä. Loppuun vielä pupujen heinänsyöntikuvia ja vessapaperirullalelusta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä