tiistai 11. helmikuuta 2014 | 20.33

lisää ruokaa

kun stanley alkoi lähenemään 6kk ikää, oli aika miettiä, millä korvata "vauvaruoka". kriteereinä ruualle oli että sitä pitää löytyä läheltä ja ei mitään epäterveellisiä rasvasiemensekotuksia. lähimpänä sijaitseva lemmikkitarvikeliike on musti&mirri, tosin sielä toi ruokavalikoima ei oo kovin suuri.  versele-lagan cuni complete -ruoka vaikutti parhaimmalta ja sitä meillä puput syö edelleen mielellään. hintaa 2,5kg pussille tuli n.28€, mikä on vähän turhan paljon. päätin hankkia lisäksi toista, halvempaa ruokaa ja nyt pupujen ateria koostuu cuni complete-rabbit royale sekoitusta. 

eräänä päivänä tutustuin zooplussan ihmeelliseen maailmaan ja huomasin ilokseni, että sieltä saa cuni completea puolet halvemmalla. siihen loppui mustissa&mirrissä käyminen! lisäks ku tehään riinan kanssa tilaus puokkiin ja tilataan kerralla yhteensä 4pussia ni säästää postikulutki kätevästi. ja mikä parasta, tää 10kg paketti kiikutetaan kotiovelle asti!

viikko sitten saapui taas paketti kotiin ja tällä kertaa ehkä mieluisin osuus tilauksessa oli itse pahvilaatikko. tais se kasvisiemenherkkukellojuttu olla kans lopulta ihan mieleinen ku ensin kumpikaan ei ees maista sitä, mut aamulla kummasti neelalle ei maistunu pelletit ja kellosta oli iso pala hävinny. mutta siitä pahvilaatikosta, ensin puput leikki sillä ihan sellasenaan, sitte käytin osan siitä yhteen kaneihin liittyvään koulujuttuun (josta lisää myöhemmin) ja lopulta askartelin siitä pupuille tunnelin. valitettavasti seuraavissa kuvissa tarkennus ei oo aivan kohdillaan, koska objektiivin automaattitarkennus lakkas viime viikolla kokonaan toimimasta.













1 kommentti:

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä