tiistai 20. marraskuuta 2012 | 17.01

viikko 46

käytiin tuotekehityksen ja markkinoinnin tunnilla tutustumassa hyvinkään kone-firmaan. saatiin hyvää sämpylää ja päästiin vähän kiertään tehtaanki puolella. hissien designit oli ihan älyttömän siistejä!

 torstaina stanley oli leikattavana. pupu oli illan ihan sekasin ja tosi väsyny, hoipertelut sain ikuistettua videolle. Ja koska stanley ei voi enää saada jälkeläisiä, voitiin heti perjantaina lähtee etsimään sille tyttöystävää. löydettiin hyvinkäältä salamanterista, samasta kaupasta kun stanleykin aikoinaan ostettiin, ihana 9 viikon ikäinen nelly-neiti.


aluks nelly oli tosi arka, kyhjötti vaan häkin nurkassa. viikonlopun aikana tyttö rohkastu tosi paljon! kanit on päässy tutustumaan toisiinsa häkin kaltereitten läpi mutta lattialla niitä ei oikein voi pitää samaan aikaan koska stanley ei oo ihan vielä unohtanu miehisiä halujaan. lähiaikoina ois kuitenkin tarkotus mennä tutustuttaan puput toisiinsa paikassa, missä kumpikaan ei oo koskaan käynny. toivottavasti stanki oppis pian käyttäytymään herrasmiesmäisesti.


lauantaina vietettiin tyttöjen kanssa leffailtaa. katottiin the lucky one, vähän sinkkuelämää ja syötiin sipsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä